Check je risico’s!

Een val- of vechtpartij, een voedsel- of alcoholvergiftiging, een brand. Er zijn heel wat incidenten die kunnen plaatsvinden op een evenement. Elk evenement houdt dus bepaalde risico’s in. Als organisator is het dan ook heel belangrijk om voldoende aandacht te hebben voor de potentiële risico’s.

Met een goed inzicht in deze mogelijke risico’s kan je als organisator passende maatregelen nemen om de veiligheid van je bezoekers te waarborgen.

Gebruik één van onze tools om inzicht te verwerven in de potentiële risico’s voor jouw bezoekers. Het Risicoanalysemodel biedt je een handig theoretisch kader dat je helpt om na te denken over de bezoekersrisico’s op jouw evenement. Met een eenvoudig stappenplan kan je zelf het gewicht of het belang van de belangrijkste bezoekersrisico’s in kaart brengen. Met de Risico Quickscan krijg je op een snelle en makkelijke manier inzicht in de potentiële bezoekersrisico’s op jouw evenement. En deze scan wijst je ook de weg naar de passende maatregelen om met die risico’s om te gaan.


navigate_nextRisicoanalysemodel
navigate_nextRisico Quickscan